Aanbrengen stortsteen langs ijsselmeerkust

Vanaf Molkwar tot aan de kop afsluitdijk wordt stortsteen aangebracht.

Aanleg nieuw parkeerterrein bij Mirnser Klif

Het nieuw aangelegde parkeerterrein heeft een omslag van 5000 m3. Naast het gebruik van klinkers is er ook gebruik gemaakt van grastegels, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Nieuwbouw bedrijfshal

In het najaar van 2011 zijn wij begonnen met de nieuwbouw van een bedrijfshal op de plaats waar voorheen de twee oude loodsen stonden.

Schelpen fietspad Oudemirdum

In opdracht van Staatsbosbeheer heeft loonbedrijf M. de Vries in 2010 het fietspad tussen de Sminkewei in Oudemirdum en Nij Amerika opgeknapt met een hiervoor speciaal ontwikkelde techniek en systeem. Dit fietspad bestond eerst uit asfalt wat is verwijderd. Vervolgens is er een cunet gegraven aangevuld met zand. In dit cunet zijn de schelpen aangebracht.

Slottuin Huize Rijs

In opdracht van Staatsbosbeheer heeft loonbedrijf M. de Vries in 2009 de slottuin van Huize Rijs aangelegd. Deze tuin is opnieuw aangelegd, zoals die er in het jaar 1850 ook lag. De tuin heeft veel paden, heuvels en vijvertjes gekregen. Ook de oude slotgracht is weer teruggebracht. De contouren van het slot zijn opnieuw aangebracht. Een stenen constructie van zo'n 40 centimeter hoog, geeft aan waar de voormalige muur van Huize Rijs zich bevond. Verder is de entree tot het slotterrein opnieuw hersteld.